So You Think You Can Teach van Codarts Rotterdam

Codarts. So You Think You Can TeachTijdens de bijeenkomst So You Think You Can Teach is het amateurdanswerkveld in de gelegenheid om kennis te maken en in contact te komen met studenten van de Bacheloropleiding Docent Dans van Codarts in Rotterdam. De studenten kunnen op hun beurt pitchen voor stageplaatsen in het schooljaar 2014-2015. 

So You Think You Can Teach

So You Think You Can Teach is een initiatief van dansacademie Codarts en vindt plaats op donderdag 24 april. Met de bijeenkomst worden (stage)scholen in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen. Studenten vertellen de scholen over hun ambities, over hun persoonlijke kwaliteiten in lesgeven en naar wat voor stage zij op zoek zijn. Daarna is er tijd om gegevens uit te wisselen en afspraken te maken voor een nadere kennismaking en wellicht een sollicitatie. 's Middags dansen de derdejaarsstudenten een door hen zelf gemaakte kinderproductie: Dream On (die door scholen kan worden geboekt).

Codarts Roadshow

Mocht een school niet in de gelegenheid zijn So You Think You Can Teach bij te wonen, dan bestaat ook de mogelijkheid voor een Codarts Roadshow. Ingrid Stoepker, hoofd van de Bacheloropleiding Docent Dans bij Codarts, komt dan samen met een oud-student naar de school om een workshop te geven aan talentvolle amateurdansers met de ambitie voor een dansvakopleiding.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar contactpersoon Deborah Donker, stagecoördinator Bacheloropleiding Docent Dans: dszdonker@codarts.nl

Meer info is te vinden op de website van Codarts