So You Think You Can Dance-theatertour in 2014

So You Think You Can Dance finalistenAfgelopen zondag 1 december won danser Danny Boom de finale van So You Think You Can Dance 2013. Maar hiermee is het spektakel nog niet ten einde: begin 2014 trekken de laatste tien finalisten van de show met een theatershow door Nederland en België.

Anderhalf uur lang laten Danny, Anneke, Redouan, Tugba, Giovanni, Ellen, Joey, Tamara, Rowan en Miquel zien wat ze allemaal in huis hebben. Onder leiding van hoofdchoreograaf Roy Julen voert de groep vertrouwde choreografieën uit van de So You Think You Can Dance shows.

Verder zijn er oude bekenden uit de eerdere So You Think You Dance shows die mee gaan dansen. Zo doen bijvoorbeeld Floris en Lise mee, van de dansshow in 2010. Er is echter niet alleen sprake van nostalgie tijdens de theatershows; er worden ook nieuwe dansmoves getoond.

In Nederland worden vier steden aangedaan: Amsterdam, Heerlen, Rotterdam en Hilversum. In elke stad treden de dansers twee avonden op, beginnend op 17 januari 2014 en eindigend op 15 februari in Hilversum. Tussendoor trekt de groep met zijn theatershows door België: daar geven de dansers meerdere shows in Gent en Antwerpen begin februari.

Informatie

Tickets voor de Nederlandse shows zijn te verkrijgen op deze website of door te bellen naar 0900 300 50 50 (45cpm). Wie er naar de Belgische shows wil, kan via deze website tickets bemachtigen.

Meer inspiratie