So You Think You Can Dance 2015 jury

So You Think You Can Dance 2015 van start

Vanavond, woensdag 18 februari 20.30 begint So You Think You Can Dance aan het zesde seizoen van het programma op RTL5. In deze nieuwe editie gaan juryleden Dan Karaty, Ish Aït Hamou, Jan Kooijman en het nieuwe lid Min Hee Bervoets samen met de kijkers op zoek naar de beste danser van Nederland en België in 2015.

So You Think You Can Dance 2015

Ruim 1100 dansers hebben zich aangemeld waarvan er 120 zijn geselecteerd voor de audities. Daarin wordt gestreden voor een plek op de buitenlandse bootcamp in Ierland, waar de afvalrace verder gaat. Wie niet aan de verwachtingen van de jury voldoet gaat niet door en moet naar huis. Uiteindelijk gaan de 20 beste dansers door naar de liveshows waar ze zich weer iedere week moeten bewijzen om door te gaan. Niet alleen voor de jury maar nu ook voor het publiek van Nederland.

Ga naar de website van So You Think You Can Dance en bekijk alvast de eerste aflevering.

Jury So You Think You Can Dance 

De presentatie van So You Think You Can Dance wordt gedaan door Dennis Weening en het nieuwe gezicht Eline De Munck, die An Lemmens vervangt wegens zwangerschapsverlof. Vanaf de liveshows neemt An het stokje weer over van Eline. De juryleden dit jaar zijn zowel bekende als één nieuw gezicht: Jan Kooijman, voormalig danser bij het Scapino Ballet, Hiphop-specialist Ish Aït Hamou, choreograaf Dan Karaty en choreografe Min-Hee Bervoets.

Meer inspiratie