Scapino Ballet Rotterdam vervolgt tournee van The Great Bean

Scapino Ballet Rotterdam vervolgt tournee van The Great BeanScapino Ballet Rotterdam vervolgt vanaf 13 februari de succesvolle tournee van The Great Bean. De eerste tournee vorig jaar van The Great Bean kreeg lovende recensies en trok volle zalen. De dansvoorstelling is 13-15 februari in de Rotterdamse Schouwburg te zien en gaat daarna tournee door Nederland.

The Great Bean

Circus, illusionisme, variété en dans in de sfeer van de ‘roaring twenties’. The Great Bean van Scapino Ballet Rotterdam is meer dan een dansvoorstelling. Met professionele circusartiesten, magische goochelacts en dans is The Great Bean een unieke cross-over van dans en entertainment. Choreograaf Ed Wubbe, neemt de toeschouwer mee in een theatrale wereld, vol glitter en glamour, maar ook met de tragische kanten van het variété.

Ook de muziek raakt verschillende emoties, de aanstekelijke Gipsy jazz van Django Reinhardt en de magie van Edvard Grieg’s ‘Peer Gynth Suite’ zorgen voor een lach en een traan. De avond begint met twee nieuwe dansstukken van Scapino’s huischoreografen Fang-Yu Shen en Felix Landerer.

The Great Bean workshop jongleren

Voorafgaande aan de voorstellingen in de Rotterdamse Schouwburg, op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari (18.45 - 19.45 uur), geven de jongleurs uit de voorstelling, Joris de Jong en David Severins, een workshop jongleren.

Deelnemers gaan aan de slag met de props uit de voorstelling, zoals ringen en kegels. Iedereen die de voorstelling bezoekt kan meedoen. Kaarten zijn voor € 5,00 te koop via de Rotterdamse Schouwburg.