Rotterdams Open Podium op zoek naar danstalent

Rotterdams Open Podium op zoek naar danstalentDit jaar vindt voor de zesde keer het Rotterdams Open Podium plaats. Dansers uit Rotterdam en omstreken krijgen bij deze wedstrijd de kans om in twee minuten hun talent te laten zien aan een professionele jury. De eerste auditieronde vindt plaats op zaterdag 27 oktober. De uiteindelijke winnaar mag onder deskundige begeleiding optreden in Theater Zuidplein te Rotterdam.

Rotterdams Open Podium

Het Rotterdams Open Podium zoekt divers en aanstormend talent. Naast dansers, kunnen ook muzikanten en acteurs zich aanmelden. Het Rotterdams Open Podium geeft jong talent vanaf 16 jaar een kans zich verder te ontwikkelen en aan de weg te timmeren onder deskundige begeleiding. De tweede auditieronde vindt plaats op zaterdag 12 januari 2013 in Theater Zuidplein, onder toeziend oog van een publiek en de jury. Uiteindelijk vindt de seizoensfinale plaats op vrijdag 12 april 2013. Alvorens deze laatste ronde krijgen de finalisten een masterclass van een professional.

De winnaar wordt gekozen door middel van een vakjury en het publiek. Hij of zij krijgt hierna de mogelijkheid een voorstelling te maken onder begeleiding van een professionele regisseur, die in Theater Zuidplein vertoond gaat worden. Voor deze voorstelling worden er programmeurs van andere theaters uitgenodigd, wat kan leiden tot meer optredens op diverse locaties. Zin om mee te doen? Aanmelden kan tot 19 oktober.

Voor meer informatie en aanmeldingen, check hier de website