Rotterdam Danst 24 uur lang

Conny Janssen Danst. Foto Jaap StronksIn het weekend van 10 en 11 september zal Rotterdam 24 uur lang in het teken staan van cultuur. Met 24 uur cultuur wordt het cultureel seizoen 2011-2012 begonnen. Tijdens dit weekend kunnen bezoekers ook proeven aan het Rotterdamse dansaanbod.

Op zaterdag zijn er vanaf vijf uur in het studiotheater van Scapinoballet Rotterdam doorlopend workshops, previews en een open repetitie te bezoeken. Conny Janssen Danst, Dance Works Rotterdam/André Gingras, MEEKERS en Scapino Ballet Rotterdam werken hieraan mee.

Dance Works Rotterdam/André Gingras is op zaterdag ook in het centrum te vinden. Bezoekers van 24 uur cultuur worden dan op onverwachte plaatsen verrast op dans.

Zondag zijn de dansers van Conny Janssen Danst te vinden op het Schouwburgplein. Een 120 meter lange tafel zal de Rotterdamse Schouwburg met De Doelen verbinden en Conny Janssen Danst zal daar dansen.

Met een passe-partout zijn de verschillende dansvoorstellingen gratis of met korting te bezoeken. Volwassenen betalen hiervoor tien euro, kinderen zijn gratis. Uiteraard zijn ook de andere culturele evenementen met deze passe-partout te bezoeken.

Meer informatie over de passe-partout en het programma is te vinden op http://www.24uurcultuurrotterdam.nl/