ROOTZ! Festival

ROOTZ! Inspire Festival: ''Twee dagen vol yoga, mindfulness, meditatie, geweldige workshops, bekende en minder bekende sprekers en muziekoptredens''

Tekst: Mirjam Dreijer

ROOTZ! is mijn grote passie en inspiratiebron, de yogaschool in het Hoge Noorden waar we met onze voeten in de klei naar de wolken reiken. Bezig zijn met hoe wonderlijk ons lichaam werkt in combinatie met onze geest, mind en soul is iets wat me al jaren fascineert.

Het is allemaal begonnen met eerst zelf yoga te ervaren. Dankzij het rekken en strekken en de adem verbinden tussen body & mind voelde ik mij rustiger, opener en steeds dichter bij mijzelf. Vanuit een tikkeltje eigenwijsheid ben ik volledig mijn passie gaan volgen. Ik begon met lesgeven, bouwde en yogastudio met B&B en een privé spa, en hield me bezig met het op de kaart zetten van het Rootz! Inspire Festival.

ROOTZ! Festival

Back to your Rootz is iets wat we iedereen gunnen en daarom organiseren wij het ROOTZ! Inspire Festival, om op een laagdrempelige manier de wereld van ontspanning te ontdekken op een mooie bijzondere locatie en net als mij geïnspireerd te raken of te blijven over de yogaleer waarbij je nooit bent uitgeleerd. Daar komt het woord “Inspire” festival ook vandaan.

We kennen de relaxte, Bohemian sfeer op Ibiza en daar is ook het idee ontstaan om deze sfeer mee te nemen naar Groningen, zodat iedereen kan genieten van deze Ibiza sfeer!

ROOTZ! Festival

Behalve kennis maken met ons pand en de mooie bijbehorende tuin, kunnen mensen kennis maken met het mooie Groningen. Vorig jaar hielden we het eerste festival en iedereen was zo enthousiast! Dat maakte dat ik met nog meer energie de 2e editie heb georganiseerd!

Je kan deelnemen aan meerdere workshops, lessen en lezingen naar keuze van bekende en minder bekende sprekers, kunstenaars en uiteraard yogi’s (zie kader).

Ook worden er Ayurvedische hapjes geserveerd uit onze foodtrucks en ontbreekt het niet aan muziek, dans en vrolijkheid om naar te kijken of aan deel te nemen.

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten! Je bent welkom.

 


ROOTZ! Inspire Festival 17 & 18 juni 2023

Sprekers: Olav Aarts (traditionele hatha yoga), Magda Samson (yoga & dans), Annemijn Scheen (de kracht van de adem), Leona Leppers (healing harp concert ligmeditatie), Monique Goemans (encaustic art), Manita Bruinenberg (hormoonyoga), Carolynne Tjong Ayong (thai yoga massage), Niels Dreijer (ayurveda live cooking), Natasja Schipper (holistisch opvoeden, hoe doe je dat?), Sandra van Meekeren (het innerlijk kind en emotie), Harvey Mercera (djembé spelen), Kirsten Beerten (leven met je cyclus, moon flow), Renata van Doorn (inspiratie wandeling), Aniek van Schagen (reset je lijf en hormonen), Elise Slangenberg (yin yoga), Karin Wieringa (poweryoga), Antoinette Koning (yoga in klank, mantra’s) Mirjam Dreijer (yoga nidra) en nog veel meer.   Meer weten over het festival en de sprekers? Ga naar de website.


 

ROOTZ! Festival