Pyjamaparty met Dan Karaty bij Ikea

Pyjamaparty met Dan Karaty bij IkeaOp donderdag 7 februari hebben vijftig mensen de kans om samen met choreograaf en So You Think You Can Dance-jurylid Dan Karaty te dansen.

Bij Ikea Haarlem mogen aanstaande donderdag vijftig klanten proefslapen op de slaapkamerafdeling, om de matrassen aan een test te onderwerpen. De matrassen zijn afgestemd op de slaaphouding en lichaamsvorm van de klanten. Voor het slapen staat er een pyjamaparty op het programma onder leiding van Dan Karaty en met muziek van DJ Dennis van der Geest. De volgende ochtend wordt de dag goed begonnen met een les ochtendgymnastiek.

Dan Karaty is afkomstig uit Amerika. Hij is danser, choreograaf, producent en jurylid bij diverse dansshows. Karaty heeft opgetreden met en choreografieën gemaakt voor onder andere Britney Spears, Kylie Minogue en *NSYNC. Hij is vooral bekend als jurylid van diverse dansshows op televisie, zoals So You Think You Can Dance (in diverse landen), Holland’s Got Talent en The Ultimate Dance Battle. Vanaf 22 februari zal Karaty ook plaatsnemen in de jury van Everybody Dance Now, het nieuwe dansprogramma van RTL4.

Bronnen: All about dance en Ikea

Beeld van kaktuslampan, verkregen via Flickr.