Open Dag Introdans 2014

Open Dag IntrodansDe studio’s van Introdans zijn op zaterdag 11 januari van 10:00 tot 16:00 uur geopend voor publiek. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze Open Dag zien hoe het dansgezelschap te werk gaat en hoe een dag van een professionele danser eruit ziet.

In de studio’s van Introdans, gelegen aan de Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem, worden dagelijks voorbereidingen getroffen voor de dansvoorstellingen en tournees. Het maken van de voorstellingen gaat tijdens de Open Dag gewoon door, en ook het begin van de dag wijkt niet af van de normale gang van zaken: in studio I en II opent het gezelschap met een klassieke trainingsles gegeven door Ton Wiggers, medeoprichter van Introdans, en Introdans-docente Cathy Martin. Verder geeft technicus Hans Giesberts ’s ochtends in het studiotheater een presentatie over theatertechniek.

Workshops, repetities en rondleidingen

Van 10:15 tot 15:00 uur zijn er door het hele gebouw rondleidingen en in de middag kunnen bezoekers onder andere aanwezig zijn bij repetities van het Introdans Ensemble voor de Jeugd en verschillende Introdansvoorstellingen, zoals Russisch Rumoer en De Ontmoeting.

De docenten van Introdans Interactie -de educatieafdeling van Introdans- geven op 11 januari twee actieve dansworkshops, speciaal gericht op kinderen. In Dans als een Prof! leren de jonge deelnemers (6 tot en met 12 jaar) hoe een professionele danser bij Introdans werkt, maar in Jong en Oud gedanst zijn ook (groot)ouders vrij om mee te doen.

Informatie

Aanmelden voor workshops en rondleidingen kan op 11 januari vanaf 10.00 uur.

Voor meer informatie, bekijk de website van Introdans.