Open Dag Danshuis Talent Ontwikkeling

Open Dag Danshuis Haarlem voor Talent OntwikkelingOp zondag 18 mei 2014 organiseert Danshuis Haarlem een Open Dag voor haar programma Danshuis Talent Ontwikkeling. Dit programma, dat dit seizoen 8 jaar bestaat, is bedoeld voor jonge amateurdansers vanaf 8 jaar uit Haarlem en regio Kennemerland die veel plezier hebben in dans en graag hun talent verder willen ontwikkelen.

Opleiding dans

Er wordt een opleiding aangeboden voor 4 groepen: de selectiegroep voor kinderen van 8-10 jaar, de Pré-vooropleiding voor kinderen van 10-12 jaar, de Vooropleiding voor jongeren van 12-18 jaar en de semi-pro-klas voor vergevorderde dansers vanaf 16 jaar.

Het doel van de opleiding is jonge dansers voor te bereiden op het doen van een auditie voor een dansvakopleiding. Danshuis Haarlem onderhoudt nauwe contacten met o.a. de Nationale Balletacademie in Amsterdam en Codarts in Rotterdam.

Danslessen en –repetities

Tijdens de Open Dag kunnen openbare lessen, repetities en korte voorstellingen worden bijgewoond en er kan een aantal lessen worden meegedaan. Danskleding meenemen dus! Dansers met passie en ambitie voor dans (en natuurlijk hun ouders) worden van harte uitgenodigd!

Praktisch

Locatie: Theater Nieuw Vredenhof, van Oldenbarneveltlaan 17, 2012 PA Haarlem
Datum en tijd: 18 mei 2014, 13.00 – 17.00 uur
Toegang: gratis, vooraf opgeven niet nodig.
Meer informatie: www.danshuishaarlem.nl. Het programma van de dag kun je daar downloaden.