Open dag bij Introdans

Open dag IntrodansArnhems dansgezelschap Introdans organiseert op zaterdag 15 december een open dag. Hierbij hebben bezoekers de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen en zo te zien hoe het er bij het dansgezelschap aan toe gaat. Je kan repetities bij wonen en workshops volgen, er wordt een documentaire vertoond en je kunt één van de presentaties bijwonen. 

Introdans

Tijdens de open dag krijgen bezoekers de mogelijkheid te zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een dansvoorstelling, hoe dansers trainen en hoe een repetitie eruit ziet. Bezoekers kunnen de klassieke les van de dansers bekijken en de repetities voor het nieuwe stuk MODERNE MEISJES en het repertoire van Introdans Ensemble voor de Jeugd zien. Er zullen ook workshops te volgen zijn onder de naam Introdans Interactie. Het kostuumatelier van het gezelschap wordt opengesteld voor nieuwsgierigen en in de filmstudio is de documentaire te zien over het project De Ontmoeting XS: FAUXdeville.

Wereldberoemd choreografe van de postmoderne dans, Lucinda Childs, zal op deze dag aanwezig zijn in verband met de repetitie voor MODERNE MEISJES. Fotograaf Erwin Olaf is een groot liefhebber van Childs en zal exclusief voor Vrienden van Introdans met haar in gesprek gaan.

Voor meer informatie, bekijk hier de website.