Online audities voor West Side Story

Doe online auditie voor de musical West Side Story.Het Concertgebouw in Amsterdam houdt online audities voor de Broadway-klassieker West Side Story. Ben je tussen de 16 en 24 jaar oud? Dan is de organisatie naar jou op zoek, zowel voor de cast als in het orkest.

Je kunt jouw online auditie vanaf 1 februari 2013 opsturen voor een plek in de cast of in het orkest van de musical. Voor de eerste ronde betreft het een zelfgemaakte video die je moet insturen. Hierop moeten kandidaten een voorgeschreven opdracht uitvoeren.

Na selectie door een vakjury mogen de uitgekozen kandidaten in april 2013 een live auditie doen. Aan de hand daarvan stelt de jury de cast en het orkest samen. De deelnemers zullen vervolgens vanaf mei tot aan de voorstellingen in december oefenen in de Grote Zaal van Het Concertgebouw.

De begeleiding van de musical wordt geleverd door regisseur Javier López Piñón, dirigent Matthew Rowe, zangcoach Alexander Oliver en couturier Michael Barnaart van Bergen. Geïnteresseerd? Bekijk voor meer informatie de website van de musical West Side Story.