One Minute Dance Film-wedstrijd

De One Minute Dance Film Contest daagt je uit: is het mogelijk om in één opgenomen minuut dansbewegingen centraal te laten staan, zonder dat deze hun effect verliezen? Je kunt nog tot 28 december 2013 jouw video insturen.

Reclamemakers en videoclips krijgen er constant mee te maken: het benutten van de beperkte tijd die je hebt. Door mee te doen aan de One Minute Dance Film Contest kunnen deelnemers door middel van dans hun reactie geven op de snelheid waarmee een boodschap verspreid moet worden, een nieuwe dansstijl laten zien of een verhaal vertellen met dans. De mogelijkheden zijn eindeloos; als het thema maar met dans te maken heeft.

Iedereen kan deelnemen met zijn één-minuut-dansfilmpje. Het is nog tot 28 december 2013 mogelijk je filmpje in te sturen. Daarna wordt een selectie gemaakt van de beste video’s. Deze worden vervolgens tijdens het Cinedans Festival (12 tot en met 16 maart 2014) getoond. Daar wordt ook de winnaar bekend gemaakt.

Verborgen talent

Is dans een van je passies? Waag een kans, misschien schuilt er wel een verborgen filmmaker in je. Je mag zoveel films insturen als je wil, zolang het thema dans erin verwerkt is. 

Stuur je filmpje in de best mogelijke kwaliteit (.mov of .mpeg) naar oneminute@cinedans.nl. Stuur ook een aparte email met je persoonsgegevens mee.

Bezoek voor meer informatie en voorwaarden de website van de One Minute Dance Film Contest.