Ondersteun dansvoorstelling van Fries danstalent

Ondersteun dansvoorstelling van Fries danstalentEind juni presenteren 69 talenten van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân de voorstelling Vier Elementen in Schouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Om de voorstelling te kunnen realiseren is de opleiding gestart met crowdfunding op www.voordekunst.nl, het grootste platform voor crowdfunding in de kunstsector.

De voorstelling Vier Elementen wordt gevormd door tien choreografieën die allemaal geïnspireerd zijn op de elementen vuur, lucht, water en aarde. Ook muziek vormt een grote inspiratiebron, zoals Earth Song van Michael Jackson. Er komen diverse dansstijlen voor in de voorstelling, zoals moderne dans, klassiek ballet, jazzdans en Afro salsa. De tien stukken zijn gemaakt door choreografen Nienke Haijtink, Trudi Nolte, Stephanie van der Wiel, Renske Brander, Stephanie Beekvelt, Pim Steemers, Samantha Kunstman en Krista Jaarsma. Artistiek leider Grietine Molenbuur heeft de eindregie over de voorstelling en coacht ook de choreografen.

‘Voordekunst’ biedt kunstenaars en kunstinstellingen op een toegankelijke manier de mogelijkheid om geld te werven voor hun projecten. Wil jij graag een bijdrage leveren aan kunst en cultuur? Ga dan nu naar deze website en doneer een klein of wat groter bedrag om deze voorstelling van de Jeugd Dans Opleiding Fryslân mogelijk te maken.