OFFprojects gaat OFFline

OFFline. Foto door MIlena TwiehausVrijdag 21 maart 2014 gaat de voorstelling OFFline van OFFprojects in Korzo Theater [Den Haag] in première. OFFprojects is een groep van onder andere ex-dansers van het Nederlands Dans Theater rond choreograaf en popmuzikant Amos Ben-Tal.

OFFline

Het zijn hectische tijden. Onze samenleving verandert sneller dan ooit. De digitale wereld neemt steeds vaker de plek in van persoonlijke contacten en interacties. OFFprojects laat een tegengeluid horen. OFFprojects nodigt je uit om OFFline te gaan. OFFline is een avond van opwindende moderne dans, live muziek en poetische beelden in een warme, uitnodigende sfeer. Herontdek het analoge en tastbare, terug naar de menselijke maat. Beleef hoe een choreografie ter plekke wordt gecreëerd, droom weg bij de betoverende songs van singer-songwriter Dyzack en ga de interactie met de spelers aan en bepaal mede het verloop van de voorstelling.

Amos Ben-Tal

Amos Ben-Tal [Israël/Nederland] voltooide zijn dansopleiding in 1997 bij The National Ballet School in Toronto Canada. Amos kwam vervolgens naar Den Haag waar hij zich voor negen jaar aansloot bij het Nederlands Dans Theater, waar hij ook zijn passie voor choreografie ontwikkelde. Amos verliet het NDT om zich geheel aan zijn eigen werk te kunnen wijden. Amos componeert in opdracht van verschillende choreografen en maakt hier ook gebruik van in zijn eigen werk, soms ook als tekstschrijver. In 2012 richtte Amos OFF Projects op.

Meer inspiratie