Foto: Paula Fernanda via Flickr

Nog meer cadeautips voor dansers

Vorige week gaf Dansmagazine.nl vijf cadeautips voor dansers. Zo vlak voor de feestdagen verblijden wij jou met nog meer inspiratie!  

1. Verzorging voor je voeten

Waar je een danser zeker blij mee maakt? Een heerlijk voetverzorgingspakket! Om te ontspannen, verwennen en te verzorgen. Een stevige voetroller is hierbij ook een must have, deze is bij drogisterijen en natuurwinkels te krijgen.

2. Muziek

Muziek! Een fijne iTunes-cadeaubon om je dansmuziekcollectie uit te breiden. Ook essentieel voor dansdocenten!

3. Een kast vol dansboeken

Neus in de boeken deze winter! De ultieme dansboeken zijn te vinden bij International Theatre & Films Books in Amsterdam. Zij hebben niet alleen een ruime, diverse en internationale collectie aan leesboeken over dans waar ons hartje sneller van gaat kloppen, maar ook cd’s voor het geven van danslessen of choreograferen, prachtige fotoboeken en biografieën. Voordeel is dat ze ook een webshop hebben.

4. Posters, posters, en nog veel meer

Neem eens een kijkje in de webwinkels van gezelschappen als Het Scapino Ballet, Nationale Opera & Ballet en Nederlands Dans Theater. Hier koop je mooie danskleding, tassen, maar ook posters en ansichtkaarten met prachtige beelden van dansvoorstellingen van het afgelopen seizoen.

5. Balletprullen

Sleutelhangers, klokken, muismatten, telefoonhoesjes of make-upspiegeltjes, je kunt het zo gek niet bedenken of er staat een ballerina op de voorkant. Webwinkel Zazzle biedt een uitgebreid assortiment aan leuke balletprullen voor de écht dansliefhebber.

Meer inspiratie