Nog 2 weken tot ITs festival!

Voor de artiesten is het een zenuwslopende vuurdoop maar voor het publiek dé kans om nieuw talent te ontdekken. Op het ITs Festival wordt Amsterdam namelijk overspoeld door afstuderend theater- en danstalent van de officiële Nederlandse opleidingen. Daarnaast wordt een selectie van de beste buitenlandse afstudeervoorstellingen getoond. Voor veel van hen is het de eerste keer dat ze op een echt podium én voor een publiek staan.

ITs (International Theatre School Festival Amsterdam) beleeft dit jaar zijn 26e editie en staat onder leiding van artistiek directeur Theu Boermans. Van 19 t/m 26 juni zijn in diverse theaters in de Amsterdamse binnenstad ruim 200 nieuwe sterren van toneel, dans, kleinkunst en mime te zien in meer dan 50 producties. Ontdek ITs en laat je verrassen!

Bekijk hier de website van ITs festival.

Rectificatie:
In de festivalagenda van Dans Magazine nr. 3 (pagina 24) staat vermeld dat ITs Festival een festival van De Theaterschool in Amsterdam is. Dit is echter onjuist. Het ITs Festival is een festival waar afstudeerders van meerdere opleidingen verspreid over Nederland en zelfs uit het buitenland zichzelf presenteren.