Nieuwe show Everybody Dance Now vanaf 22 februari

De nieuwe dansshow Everybody Dance Now is vanaf 22 februari te zien op RTL4.De dansshow zal vanaf 22 februari tijdens primetime te zien zijn op RTL4. In Everybody Dance Now gaat heel dansend Nederland de strijd met elkaar aan, met een jury bestaande uit Dan Karaty, Jan Kooijman en Lieke van Lexmond om de performances te beoordelen.

De audities van het programma vonden plaats op 6, 7 en 8 januari. Hierbij werd gebruik gemaakt van een publiek van 250 man. Iedereen in het publiek kreeg de kans om zijn of haar kritische beoordeling over de dansacts te uitten. Uniek aan dit programma is dat iedereen mee kon doen, dus de kans is groot dat we in dit programma veel jong en onbekend danstalent te zien zullen krijgen.

De kandidaten die door zijn naar de show (welke overigens nog niet bekend zijn gemaakt), worden vervolgens acht afleveringen lang blootgesteld aan de zware rondes die wij inmiddels gewend zijn van dergelijke dansprogramma’s. Dat mag ook wel, want de prijs aan het einde van de weg bedraagt een torenhoge €25.000,-!

Vanaf 22 februari kunnen we de afleveringen op RTL4 volgen. Deze bestaan uit drie auditierondes, één tussenronde, drie halve finales en natuurlijk de grootse finale. De laatste vier uitzendingen zijn liveshows. De altijd charmante Chantal Janzen zal het programma presenteren. Bekijk ook hier de eerste opnames van het programma.