LizDans

Nieuwe Flamenco danslessen in Den Haag

Liz Dans is de grootste Flamenco dansschool in Rijswijk. De lessen worden gegeven door Lizzy Verloop in de mooie dansstudio van Stichting Trias, centrum voor Kunsten in het Huis van de Stad.
Liz Dans Flamenco is gestart in 2014 en is uitgegroeid tot een grote Flamenco dansschool met Flamenco lessen op 6 verschillende niveaus, lessen in castagnetten spelen en dansen, cursussen Sevillanas, cursussen Palmas (ritme klappen) en cursussen Flamenco techniek.

In de Flamenco danslessen wordt veel aandacht besteed aan alle technieken en de expressie. Je kan ook later instappen in het seizoen.
Er wordt het hele dansjaar gewerkt aan een danschoreografie in een bepaalde Flamenco stijl (palo). Zo heeft iedere les zijn eigen danschoreografie. Wanneer je twee lessen per week volgt, leer je dus twee verschillende choreografieën.

Liz Dans Flamenco werkt samen met Flamenco gitarist Vicente José Santiago Santiago. Hij begeleidt regelmatig de Flamenco lessen en optredens en geeft de cursus Palmas.

FLAMENCO SHOW
Jaarlijks presenteert Liz Dans Flamenco presenteert haar Flamenco show: in 2022 is dat op 9 juli in de Rijswijkse Schouwburg. Met Daniel Navarro, Erminia Fernandez Cordoba, Vicente José Santiago, Ron van Holland.