Flamenco dans, Amstelveen

Nieuwe flamenco-danslessen in Amstelveen

Vanaf september 2015 starten er bij Miryam La Lucha nieuwe danscursussen flamenco in Amstelveen. Miryam La Lucha verzorgt flamenco-danslessen voor zowel beginners als midden-gevorderden.  Ook worden er in Haarlem flamenco-danslessen verzorgd.

Flamenco met Miryam La Lucha

“Bij de cursus gaat het niet alleen om pasjes leren. Miryam daagt je uit om met een trotse houding jezelf te laten zien en te dansen,” zo zegt studente  Rianne. Dansdocente Miryam wordt door studente Anique geprezen om haar passie voor flamenco en haar engelengeduld. Hierdoor zijn de lessen ook als beginner leuk en inspirerend. “Een uur met Miryam en Yorgos (live gitarist) vliegt zó voorbij”, voegt Anique daarop toe.

In 2013 heeft Miryam la lucha een stoomcursus flamenco-dans gegeven voor tv programma So You Think You Can Dance RTL4. Het betrof de voorbereiding voor de bootcamp in Sevilla, waar Miryam ster-kandidaten Kris Siekerman en Liam O’Callaghan inwijdde in de fijne kneepjes van de flamenco-dans.

Proefles flamenco 25 september

Op vrijdag 25 september biedt Miryam La Lucha een proefles voor jong en oud, man en vrouw. Nieuw is de beginnersgroep voor mensen zonder enige ervaring met flamenco. Het eerste blok, bestaande uit twaalf lessen, start tevens op 25 september en duurt tot en met 18 december.

Vrijdag

19.30 – 20.30 | Beginners

20.30 – 21.30 | Midden

Foto Miryam La Lucha
Foto Miryam La Lucha

Locatie

Muziek- en Dansschool Amstelveen
Stadsplein 99
1181 ZM Amstelveen

Voor meer informatie en aanmelden mail naar: info@miryamlalucha.nl. Of bezoek de website van Miryam La Lucha.