Nieuwe dansvoorstelling choreografe Isabelle Beernaert

Promotiebeeld Red Yellow & Blue.Choreografe Isabelle Beernaert toert de komende maanden met haar nieuwe show Red, Yellow & Blue door Nederland. In deze voorstelling laat ze zich inspireren door de drie basiskleuren, die ieder gepaard gaan met een eigen verhaal en emotie.

Verhalen vertellen via Dans

De Belgische Isabelle Beernaert is vooral bekend bij het grote publiek door haar rol als vaste choreografe in het tv-programma So You Think You Can Dance. Ze houdt ervan verhalen te vertellen via dans, dat liet ze eerder al zien in eigen producties als Ne Me Quitte Pas (2011-2012), Et Après (2012) en C'est la Vie (2013). Et Après is door de Dans Publieksprijs uitgeroepen tot Favoriete Dansvoorstelling 2012.

Emotie

Dit keer is het de beurt aan Red, Yellow & Blue om het publiek te verrassen en te inspireren. De voorstelling vertelt drie afzonderlijke verhalen die horen bij de basiskleuren. Daarnaast heeft elke kleur een bijpassende emotie, die Beernaert door middel van moderne dans tot uiting laat komen. In deze nieuwe voorstelling werkt Beernaert samen met SYTYCD finalisten, maar ook dansers van dansprogramma The Ultimate Dance Battle nemen deel aan de show.

Kaartverkoop

Beernaert heeft een druk schema voor haar Red, Yellow & Blue shows. In november en december 2013 en januari 2014 doet ze verschillende plaatsen in heel Nederland aan, waaronder shows in Enschede, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Kaarten zijn nog beschikbaar.

Voor een overzicht van haar shows en tickets, ga naar: www.ntk.nl/voorstelling/isabelle-beernaert-red-yellow-blue/ of bel 0900 - 9203 (€ 0,45 pm).