Foto Evites Dansschool

Nieuwe danslessen bij Evites Dansschool

Sinds kort biedt Evites Dansschool NEO Ballet Training  en Modern Jazz Dance aan. Neo Ballet Training is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Modern Jazz Dance is een les waarin lekker en vooral energiek bewegen centraal staat.​

Neo Ballet Training

Voor NEO Ballet Training heb je geen ballet-achtergrond nodig. Optionele variaties op de oefeningen worden gegeven tijdens de les, waardoor het past bij de capaciteit van elke leerling. Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat. Een ballet-barre Training is geïnspireerd op de bewegingen van Ballet. Tijdens de Training worden snelle en vloeiende bewegingen afgewisseld met krachttraining  - waarbij je je lichaam stil houdt en specifieke spiergroepen aanspant. We doen de oefeningen aan de ballet-barre en op de vloer-barre. Zo creëer je een sterk, fit, elegant en flexibel lichaam!

De Neo Ballet Training wordt aangeboden op dinsdagavond van 19.30-20.30 uur, op woensdagochtend van 10.30-11.30 uur en op donderdagavond van 19.30-20.30 uur.
Voor moeders en vaders met jonge (2-4 jaar) kinderen is er zelfs op woensdag ochtend tegelijkertijd een Peuter dansles in de 2e de studio! In studio 1 zijn er dan volwassenenlessen en in Studio 2 kinderlessen. De kinderen zullen 45 min dansles krijgen van een van onze ervaren dansdocenten (voor deze leeftijd is gemiddelde concentratie van een kind max. 45 min) maar om jou wel 60 min. te laten trainen zullen wij 15 min. extra besteden aan bijv. creatieve oef. spelen, boekje of  bijv. ademhalingsoefeningen met het kind. Op deze manier kunt u dus zelf 60 min. trainen.

Foto Evites Dansschool

Modern Jazz Dance

Bij Modern Jazz Dance  maak je kennis met verschillende dansstijlen zoals o.a. Jazz, Moderne Dans en Show. Tijdens deze swingende lessen wordt gewerkt aan lichaamshouding, coördinatie, souplesse en gevoel voor muzikaliteit en ritme. Het belangrijkste van deze les is dat je lekker beweegt en geniet van wat je doet. Volwassenen & Jongeren 16+  jaar kunnen deze lessen volgen, wij passen de lessen aan op jouw niveau.

Modern Jazz wordt aangeboden op dinsdagavond van 19.30-20.30 en op woensdagochtend van 9.15-10.15 uur. Ook hier kunt uw peuter de peuterdansles volgen in de naastgelegen studio.
Deze lessen worden gegeven aan de Baan 74 in Rotterdam, goed bereikbaar met metro en tram, uitstappen station Leuvehaven.

Meer informatie kunt u vinden op Facebook, inschrijven voor een proefles kan via Google Docs.

Meer inspiratie