SALLY Dansgezelschap Maastricht, dans, zakelijk leider

Nieuw zakelijk leider bij SALLY Dansgezelschap Maastricht

Sinds februari 2018 is Robert Hoogenboom zakelijk leider van SALLY Dansgezelschap Maastricht. Hiervoor was hij als directeur Marketing Communicatie verbonden aan onder andere Vodafone, Maastricht Marketing en Jules Group. “Robert staat bekend als een verbinder. Vanuit zijn brede en grensoverschrijdende netwerk kan hij de rol van SALLY in Maastricht, binnen de Nederlandse danswereld maar ook internationaal verder vormgeven”, aldus Ronald Wintjens, algemeen directeur en medeoprichter van SALLY.

SALLY Dansgezelschap Maastricht wil groeien

Met Ronald Wintjens en Stefan Ernst, die als artistiek directeur en medeoprichter aan SALLY verbonden is, wordt Hoogenboom verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van het Maastrichtse dansgezelschap. Ook marketing en communicatie behoren tot zijn portefeuille. Verder zal Hoogenboom de verdere groei van het Maastrichtse gezelschap begeleiden: in Nederland en internationaal.

Moderne dans voor een jong publiek

SALLY Dansgezelschap Maastricht bestaat twaalf jaar en groeit momenteel flink: zo speelt SALLY gemiddeld 140 voorstellingen per jaar. Vanuit thuisbasis AINSI Maastricht presenteert het dansgezelschap onder leiding van de choreografen Stefan Ernst en Ronald Wintjens vier grote en kleinere producties per jaar, met de focus op het jonge publiek. Daarnaast organiseert SALLY talrijke educatieve dansprojecten op scholen en begeleidt het danshuis jonge, nieuwe choreografen en dansers die als artist in residence in Maastricht nieuw werk ontwikkelen, onderzoek doen en hun unieke handtekening (verder) ontwikkelen.

Twee dansvoorstellingen

In eigen land is SALLY dit voorjaar met twee voorstellingen in de theaters te zien. Woest is een nieuwe familie-productie (voor kinderen 4+). Skyline (voor volwassenen en 14+) gaat vanaf dit najaar in de reprise.

Meer inspiratie