Nieuw: De ESSENTRICS Barre Workouts

Essentrics Barre Workouts DVDDe ESSENTRICS Barre Workouts is ontwikkeld door voormalig ballerina van het Canadese Nationale Ballet Miranda Esmonde-White om sterk en slank te blijven en blessures te voorkomen. ESSENTRICS wordt ook als groepfitness gegeven in onder meer Amsterdam, Utrecht en Zandvoort. 

ESSENTRICS Barre Workouts DVD

Essentrics is gebaseerd op vloeiende stretches en krachttraining voor het hele lichaam. Doordat de spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt, krijgt je lichaam de slanke vorm en houding die je ook bij klassieke dansers ziet. Door de dynamische oefeningen word je met ESSENTRICS snel sterker zonder de stijfheid die vaak hoort bij krachttraining. 

DeESSENTRICS Barre Workouts is nu op DVD verkrijgbaar. Met de DVD kan je je eigen workout op maat creëren met één van de vijf pre-mixed workout combinaties. Ga naar de online shop om de DVD te bestellen. 

ESSENTRICS lessen in Nederland

De Nederlandse Daniëlle de Wildt heeft ESSENTRICS naar Europa gebracht en leidt als Master Trainer ESSENTRICS docenten op, in onder meer in Nederland en Groot-Brittannië. Je kan op verschillende plekken groepslessen volgen. Kijk op de website van ESSENTRICS voor alle leslocaties.  

 

Meer inspiratie