Nieuw dansprogramma op TV: Strictly Come Dancing

chachachaVanaf 25 augustus is iedere week het nieuwe dansprogramma van de Avro Strictly Come Dancing te zien. In dit programma dansen bekende Nederlanders met een professionele ballroomdanser waarbij ze de strijd aan gaan met de andere koppels.

De show volgt live de weg van de dansers, die als leken kennis maken met het strakke regime van de danswereld. Zware repetities moeten zorgen voor een prachtig resultaat op de dansvloer. Uiteindelijk wordt één koppel gekroond tot koning en koningin van de ballroomzaal. De winnaars worden door zowel een jury als door het publiek gekozen.

Het programma wordt gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Mey. De bn-ers die de strijd aan gaan zijn: cabaretier en acteur Arjan Ederveen, Olympisch hockeyster Naomi van As, politica Sabine Uitslag, zanger Danny Froger, presentatrice Sylvana Simons, zangeres Imca Marina, cabaratier Javier Guzman, tv-personality Stacey Rookhuizen en acteur Mark van Eeuwen. Binnenkort worden ook de jury-leden bekend gemaakt.