Nieuw dansfeest: Wrecking Unlimited

Op vrijdag 18 juli is de aftrap van het Rotterdam Unlimited festival.Op vrijdag 18 juli is de aftrap van het Rotterdam Unlimited festival, dit keer met een bijzonder concept; Wrecking Unlimited. Er vindt deze avond in de Rotterdamse Schouwburg een ‘mixed style’ dansbattle plaats tussen topdansers in verschillende stijlen, en ook het publiek doet mee.

Mixed style dansbattle

Wrecking Unlimited biedt het beste van Funk, Hiphop, House, Bass muziek met een vleugje Latin en Tropical georiënteerde muziek. Dit wordt eerst afgetrapt door een vernieuwende ‘mixed style’ dansbattle waar een aantal van de beste dansers van Nederland te gast zijn. Nadat zij de dansvloer hebben opgewarmd is het publiek aan zet.

Met een eigen bewezen active-party concept weet Wrecking Unlimited precies hoe het publiek zo ver te krijgen. Wie benieuwd is naar dit concept kan via deze link een voorproefje krijgen van beelden van de 'active-party' van de Museumnacht.

Kaartverkoop

Het festival vindt plaats op vrijdag 18 juli 2014 van 21:00-03:00 in de Rotterdamse Schouwburg. De verantwoordelijke organisaties zijn het HipHopHuis, Rotterdam Unlimited (Zomercarnaval en Dunya Festival), Rotterdamsche Schouwburg en Circle of Codes. Toegangskaartjes kosten € 7,50 in de voorverkoop. Ga voor meer informatie naar de website van het HipHopHuis.

 

Meer inspiratie