Negende editie Matinee Dansé Dramé

Zondagmiddag 2 november vindt de negende editie van het Matinee Dansé Dramé plaats in Podium Mozaïek. Op deze middag is er een percussie en dansshow van een bijzondere groep dansers en muzikanten uit West Afrika te bewonderen. Ook zijn er djembé en dansworkshops voor het publiek, een Afrikaanse markt en een heel programma voor de kids.

Dansworkshops 1 november

De dansworkshops worden gegeven op de zaterdag vóór het Matinee, namelijk 1 november. De workshops zullen plaatsvinden in Amsterdam en worden gegeven door Ayaovi Kokousse, een bekende naam in de danswereld. Als expert in West-Afrikaanse dansstijlen geeft hij lessen West-Afrikaanse dans op verschillende dansacademies en dansscholen. Zijn lessen staan bekend om de flinke dosis energie en losse ritmische bewegingen. Hieronder zie je een filmpje van een van zijn lessen.

Voor het hele programma van Matinee Dansé Dramé , de kaartverkoop of voor meer informatie over de activiteiten kijk je op de website van Podium Mozaiek. Voor aanmelding of meer informatie over de workshops op zaterdag 1 november ga je naar de website van Stichting Djalidonkoli.