Muziek- en dansvoorstelling BeVoice van Introdans naar Arnhem

BeVoice. Beeld door Dennis MeierOp 26 en 27 oktober vindt de muziek- en dansvoorstelling ‘BeVoice in Arnhem’ plaats. Aan de voorstelling nemen 150 jongere en oudere amateurs uit de omgeving van Arnhem deel. Zij zullen optreden op zaterdag 26 oktober om 15.00 en 20.00 uur en op zondag 27 oktober om 15.00 uur in de Stadhuishal in Arnhem.

Het ‘BeVoice’ project

BeVoice is een project dat draait om dans, muziek en zang en is ontstaan in Berlijn. Introdans Interactie realiseert ‘BeVoice in Arnhem’ in samenwerking met René M. Broeders en Kunstbedrijf Arnhem. Het thema van deze voorstelling is de getallenreeks van Fibonacci, waar de deelnemers zelf mee aan de slag zullen gaan. Zij zullen de week voor de voorstelling intensief repeteren met, en workshops volgen van docenten en professionals van Introdans. Na deze week zullen de deelnemers optreden onder leiding van dirigent Roberto Bautista Rangel.

Aanmelden

Het is nog mogelijk voor deelnemers om zich aan te melden voor dit project. Op woensdag 9 oktober is er een informatieavond voor iedereen vanaf 14 jaar uit Arnhem-Zuid die interesse heeft om deel te nemen aan ‘BeVoice in Arnhem’. Aanmelden kan door te mailen naar arnhem@bevoice.nl.
Meer informatie over dit project en de informatieavond is te vinden op de website van BeVoice. Ook kunt u terecht op de website van Introdans, waar verdere informatie over het dansgezelschap te vinden is. De kaarten voor de voorstelling kosten € 10,- en zijn te koop via de website van BeVoice of voorafgaand aan de voorstellingen in de Stadhuishal.