MaxStudios, dans, dansschool, beste dansschool, Gelderland, Nederland.

MaxStudios is uitgeroepen tot de beste dansschool van Gelderland

De in Arnhem en Nijmegen gelegen dansschool MaxStudios is in het nieuwe tv-programma ‘De beste van Nederland’ door RTL4 uitgeroepen tot beste dansschool van Gelderland. MaxStudios geeft aan trots te zijn op deze benoeming en gaat nu de strijd aan met andere provincies voor de titel 'Beste dansschool van Nederland'.

MaxStudios

MaxStudios wordt gerund door de familie Odarty. De urban dansschool heeft in de zomer van 2016 zijn intrek genomen in Elderveld (Arnhem) en sinds april 2015 in Dukenburg (Nijmegen). Zij verzorgen een breed aanbod aan danslessen, waaronder kidsdance, streetdance/hiphop en breakdance, maar ook moderne dans, showdance, dancehall, female hiphop en afrodance. MaxStudios staat daarnaast bekend om workshops die gegeven worden door bekende (inter)nationale choreografen. Zo hebben choreografen van Beyoncé, Usher en Justin Bieber workshops verzorgt, en hebben ook de Nederlandse (en Vlaamse) choreografen Timor Steffens, Vincent Vianen en Min Hee Bervoets hun dans-skills overgedragen.

De beste van Nederland

Met het nieuwe tv-programma ‘De beste van Nederland’ slaat RTL4 een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Zo leveren de verschillende participanten zelf beeldmateriaal aan, onder andere in de vorm van vlogs. Dit zijn een soort video dagboeken. Het idee hierachter is persoonlijkheid, karakter en realiteit, aldus MaxStudios. Op zaterdag 28 april om 16:00 uur zal de aflevering over de beste dansscholen op RTL4 te zien zijn.

Feestelijke aanbieding

Om de benoeming van beste dansschool van Gelderland te vieren én om nog meer mensen aan het dansen te krijgen, biedt de dansschool een tien rittenkaart aan met maar liefst veertig procent korting. Zo kan een ieder kennis maken met verschillende dansstijlen alvorens lid te worden. Bekijk voor meer informatie de website van MaxStudios. MaxStudios werkt ook samen met GelrePas en Stichting Leergeld.

MaxStudios is ambassadeur van Dans Magazine.

Meer inspiratie