Mannelijke dansers gezocht voor Spinvis dansopera Kintsukuroi

Doe auditie voor de dansopera Kintsukuroi van Spinvis.Kintsukuroi is een gedanste opera, geïnspireerd op de beelden van de tsunami in Japan uit 2011. Organisatoren Spinvis, Saartje van Camp en choreograaf Adriaan Luteijn zijn voor deze voorstelling op zoek naar twee professionele mannelijke dansers om het tableau compleet te maken.

Kintsukuroi

Kintsukuroi gaat over het leven van een seismoloog. Als zijn grote liefde wordt weggenomen door de golven van de ramp, weigert hij te aanvaarden dat ze voor altijd is verdwenen. In de trillingen van de aarde leest hij haar hartslag. Het verhaal wordt gedanst door drie dansers van aanmerkelijk verschillende leeftijden. Allen spelen ze de hoofdpersoon in drie fases van zijn leven.

Voor het project zijn reeds de dansers Francis Sinceretti (ex-Nationale Ballet) en Karin Lambrechtse (ex-Introdans) aangetrokken. Ben jij de danser die hen bijstaat?

Auditie

Voor de dansopera Kintsukuroi zijn de organisatoren op zoek naar:

  • Een mannelijke danser in de leeftijd van 20 à 23 jaar.
  • Een mannelijke danser in de leeftijd van 40 à 45 jaar.

Beide met professionele opleiding (modern en/of klassiek), theaterervaring, een creërend vermogen en goed in samenwerken en teamspelen. Voor beide rollen wordt een auditie gehouden op zaterdag 22 maart van 11:00 tot 15:00 uur in Arnhem.

Als danser moet je beschikbaar zijn voor de repetities van 7 tot 12 april 2014 en 21 april tot 10 mei 2014. Kintsukuroi wordt uitgevoerd op het Oerolfestival op Terschelling in juni 2014.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur een mail met CV en een actuele foto naar saartjevancamp@gmail.com. Een eerste selectie gebeurt op basis van CV, daarna volgt een persoonlijke uitnodiging voor de auditie.

Kijk ook voor meer informatie op de website van Spinvis.

Meer inspiratie