Magus Utopia zoekt dansers voor theatrale magicshow Nightmares

Magus Utopia is op zoek naar professionele dansers voor Nightmares.Voor de magicshow Nightmares is Magus Utopia op zoek naar professionele dansers (m/v) die goed kunnen acteren en beschikbaar zijn van 16 juli 2014 tot en met 30 maart 2015.

Het verhaal van Nightmares gaat over Paul, die naar bed gaat en in een heftige nachtmerrie terechtkomt. In fantasiewerelden ontmoet Paul surrealistische karakters die allesbehalve het beste voor hem over hebben.

In 2012 is Nightmares uitgeroepen tot Wereld Kampioen Stage Illusions, heeft in 2013 in China een prijs behaald voor beste creativiteit en is genomineerd voor de Diamond Themepark Awards 2014. Meer informatie kun je vinden op de website van Magus Utopia.

De organisatie is op zoek naar:
Mannen met leeftijd 20 - 35 jaar, atletisch, gemotiveerd, gepassioneerd voor de danskunst
Vrouwen met leeftijd 20 - 35 jaar, atletisch, gemotiveerd, gepassioneerd voor de danskunst
Je komt in aanmerking voor de auditie als je een professionele MBO- of HBO-opleiding in de theater/danssector hebt afgerond of veel ervaring heb met danstheater/musical.

De audities vinden plaats op maandag 26 mei 2014 van 12.00 – 14.00 uur in CREA in Amsterdam. Tijdens de audities zullen meerdere danschoreografiën en spelsituaties worden uitgevoerd. Meld je aan vóór 25 mei 2014 door je cv en een goede foto van jezelf te sturen naar info@magusutopia.com.

Na goedkeuring krijg je een bevestiging van je aanmelding van ons met alle (adres)gegevens van de audities.

 

Data: 16 juli 2014 t/m 30 maart 2015
Locatie: Zhuhai in China (vlakbij Hong Kong en Macao), de shows vinden plaats in een grote circustheater naast een pretpark en hotel resort (zie foto’s hieronder)
Aantal shows: 24 showdagen per maand

Meer informatie? Mail naar info@magusutopia.com of bezoek de website.

Meer inspiratie