Maak kans op de Dans in Den Haag Kalender 2014

Maak kans op de Dans in Den Haag Kalender 2014De Dans in Den Haag Kalender 2014 is een must have voor liefhebbers van Dans en Den Haag. De kalender toont foto’s van twaalf karakteristieke Haagse locaties versterkt door de dansers van De Dutch Junior Dance Division. Dansers en fotografen trotseerden weer en wind en stegen tot bijzondere hoogte op zoek naar de optimale combinatie van architectuur en dans in Den Haag.

"Het fotograferen van deze kalender was een echte wereldklasse ervaring. De dansers waren geweldig. De grote hoeveelheid energie en motivatie brachten ze naar de set, in aanvulling op de ongelooflijke sfeer van de prachtige locaties die werken aan dit project absoluut fantastisch. " - Joyce Fabriek & Sacha Grootjans (fotografen)

Win de kalender

Dans Magazine mag nu 2 keer de Dans in Den Haag Kalender 2014 weggeven. Daarvoor hoef je maar één vraag te beantwoorden. Doe mee!

De Dans in Den Haag Kalender 2014 is ook vanaf 3 december in verscheidene winkels te koop. Houd daarvoor de Facebook-pagina van de kalender in de gaten. Je kunt de kalender ook kopen in de giftshop van het Lucent Dans Theater in Den Haag voor en na de voorstellingen van de Notenkraker (25 t/m 28 november), uitgevoerd door De Dutch Don’t Dance Division.