Maak je eigen dans tijdens De Zomeracademie

De jaarlijkse Zomeracademie in Dworp (nabij Brussel) staat dit jaar in het kader van een performance-atelier onder leiding van choreograaf Paulo Guerreiro. Ben je ouder dan achttien jaar en wil jij zeven dagen lang nieuw en eigen werk creëren? Meld je nu aan!

De Zomeracademie is een atelierweek georganiseerd door Destelheide in samenwerking met De Veerman en verschillende coproducenten zoals Danspunt. De twintigste editie van deze week vindt plaats van 21 tot 27 juli 2014.

Performance-atelier

Dit jaar leer je hoe je een strakke performance kan maken op het scherp van de snee, onder begeleiding van choreograaf Paulo Guerreiro. Startpunt is dans of beweging, maar gedurende het atelier staat het je vrij er een multidisciplinair project van te maken.

Daarnaast kun je tijdens De Zomeracademie deelnemen aan ateliers op gebied van onder meer geluid, kostuum, beeld, poëzie en songwriting. Ieder atelier staat onder begeleiding van een kunstenaar. Op de laatste dag van de atelierweek worden de deuren geopend voor het publiek om te aanschouwen wat voor werk er is gecreëerd.

Aanmelden

Benieuwd? Kijk voor meer informatie op de website van De Zomeracademie, waar je je ook kunt inschrijven.