M-Lab Producties op zoek naar choreografen

M-Lab Producties op zoek naar choreografen. Foto door Esmée FrankenM-Lab Producties organiseerde vorig jaar al zeer succesvol de Choreografie Pitch. Hierin kregen jonge choreografen de kans hun talent te tonen en hun carrière een boost te geven. Door het succes van de vorige editie is er besloten nog een Choreografie Pitch te organiseren. Deze vindt plaats op maandag 4 en dinsdag 5 maart 2013. 

Choreografie Pitch

M-Lab is een springplank voor kunstzinnig talent in verschillende kunstdisciplines. Zo geven ze werkgelegenheid aan en stimuleren ze de ontwikkeling van schrijvers, componisten, musici, ontwerpers en choreografen. Dit jaar krijgen tien choreografen die voor musical en muziektheater producties zouden willen maken, de kans hun talent te tonen aan de jury tijdens de Choreografie Pitch. Hierin presenteren zij zichzelf aan M-Lab en andere producenten.

Kandidaten van de vorige Choreografie Pitch hebben inmiddels als choreograaf gewerkt bij onder andere de M-Lab productie Kiss me Kate. Aanmelden kan tot 18 januari 2013.

Voor meer informatie, bekijk hier de website.

Beeld: Esmée Franken via M-Lab.