Live! – Leef! – Vive!

Met trots presenteert choreografe Karin Dieters de nieuwe voorstelling Live! - Leef! - Vive! Singer-songwriter liedjes, moderne dans en flamenco, recht vanuit het hart. Een avondvullend programma in de “City of Wesopa” met fantastische artiesten.

Vrijdag 1 februari 2013Theater Weesp "City of Wesopa"Herengracht 23 Weesp

Aanvang: 21.00 uur Entree: 15 euroKaarten reserveren: info@karindans.nl

Julia Oschewsky en Thomas Bekhuis

Julia Oschewsky.Julia en Thomas zullen een aantal van Julia’s eigen liedjes laten horen, maar daarnaast ook nummers van o.a. Joni Mitchell, Feist en Silje Nergaard verpakt in een eigen nieuw jasje. Een prachtige en sprankelende combinatie van kleurige melodieën en harmonieën gepresenteerd door twee ambachtelijke muzikanten die hun smaak en passie voor muziek delen en zullen laten horen. Julia Oschewsky is oorspronkelijk afkomstig uit Mainz in Duitsland en studeerde Jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam en in New York aan de Manhattan School of Music.

Thomas Bekhuis studeerde jazzgitaar aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij in 2008 cum laude zijn bachelor diploma behaalde. Daarna studeerde hij vier maanden aan het Purchase College, State University of New York.Thomas Bekhuis en Julia zijn aan elkaar verbonden door een lange, inspirerende en vruchtbare samenwerking, in duo, maar vroeger ook als bandleden binnen Julia’s eigen groep. Bekijk hier de website van Julia.

Dance Company Karindans.nl

Toxic. Weesp beleeft de première van de nieuwste choreografie van Dance Company Karindans.nl: “Toxic”. Deze moderne dansgroep vertelt het verhaal hoe we allemaal vrij en onbevangen deze wereld in komen. Maar in hoeverre sta je nog onbevangen en vrij in het leven als je volwassen bent. Ben je nog jezelf? Dance Company Karindans.nl bestaat uit 4 danseressen; Anne Kistemaker, Boukje Cnossen, Carmen Castricum en Eva Willemijn de Zeeuw. De groep wordt geleid door choreograaf Karin Dieters.

Karin woont zelf in Weesp en is opgeleid aan Dansacademie van Arnhem. Haar choreografieën zijn expressief, fysiek en verhalend van karakter. “Toxic is een confronterend stuk over de mens die zichzelf verstrikt in regels en voorwaarden, de haast van het leven en het opgaan in de massa. Maar zouden we niet veel beter op zoek kunnen gaan naar onze eigen sprankeling, onze eigen ik? Onszelf ontdoen van de gekte en het voldoen aan de zogenaamde norm? Leef!”

Flamenco

Flamenco.Sinds een aantal maanden werken Onno Kramer en Conchita Boon samen aan hun nieuwe flamenco programma. Een programma dat geheel bestaat uit eigen gecomponeerd en gearrangeerd werk. Conchita Boon zal voor u d­­ansen. Zij is één van de jongste flamenco danstalenten van Nederland. Op haar jonge leeftijd is ze al in staat om eigen choreografieën te maken van hoog niveau en kan ze meedraaien op professioneel niveau. Top danseres Rafaela Carrasco (Spanje) is weg van haar en wil haar graag naar Spanje halen.

Ze wordt begeleid door Onno Kramer. Hij weet als geen ander mooie muziek te componeren. Zijn klanken zijn gevoelig, liefdevol en met veel passie. De groep presenteert vanavond een met liefde samengesteld programma. Eerlijke en oprechte verhalen vertolkt in zang en dans. Recht vanuit het hart. De muziek is verhalend en wordt op een passievolle manier vertolkt door: Juan Peñas Pérez, Onno Kramer, Conchita Boon, André Schoorlemmer, Karin Dieters en Bart van Uden & VJ Zano.