Line-up Latin Dance Night 2013 bekend

De line-up van Latin Dance Night 2013 is bekend.Het programma van de twintigste Latin Dance Night is compleet. Voor deze dansavond in Groningen op zaterdag 9 november staat onder meer het Cubaanse dansorkest Los Van Van op het programma, evenals het Dominicaanse gezelschap Grupo Extra, dat een mix van bachata moderno en urban merengue brengt.

Tijdens de twintigste editie van het Latin evenement worden er veel feestelijke activiteiten georganiseerd. Doe mee aan gratis dansworkshops en een Jack & Jill danswedstrijd en maak onder meer wervelende Latin shows mee.

De line-up van Latin Dance Night 2013 is bekend.Ook zullen twee salsaorkesten van Barcelona, Tromboranga en La Sucursal SA, exclusief voor de Latin Dance Night allebei een eigen optreden verzorgen. De avond wordt afgesloten met een Latin jam session, waarbij zo’n twintig musici en zangers op het podium zullen staan. Verder zijn er optredens van Caché Royal, Cuarteto Amigos, Extazz en DJ Sigi. Tijdens iedere act kan er volop gedanst worden.

Kaartverkoop

Kaarten kosten €35,- (excl. servicekosten) en zijn te koop via de kassa van De Oosterpoort (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en via de websites van De Oosterpoort en Ticketmaster.nl. Kijk ook voor meer informatie op de website van Latin Dance Night.