Liefdevolle Love-ism dansworkshop

In het project Love-ism onderzoeken filmmaker Paul Sixta en choreograaf Mor Shani de liefde: wat verstaan we onder intimiteit, wat is liefde? Op zondag 2 februari houden Sixta en Shani hierover een dansworkshop in Dansateliers, Rotterdam.

Tijdens de dansworkshop gaan de deelnemers op zoek naar wat liefde is. Sixta en Shani geven iedereen de kans elkaar op een andere manier te ontmoeten. De workshop duurt van 14:00 tot 17:00 uur. De workshop is toegankelijk mensen van alle leeftijden en voor zowel professionals als amateurs.

Film Things that matter

Ook worden er tijdens de workshop opnames gemaakt voor de film Things that matter, die deel uitmaakt van het Love-ism project. Op 15 maart 2014 gaat het resultaat van de film in première tijdens het Cinedans Festival in Amsterdam. Denk eraan dat je bij aanmelding voor de workshop toestemming geeft om het opgenomen videomateriaal te gebruiken.

Samen bewegen

Bewegen tijdens de workshop doe je samen, des te leuker is het als je de workshop samen met iemand volgt waar je een speciale band mee hebt, al is het niet verplicht om iemand mee te nemen. Je mag ook alleen deelnemen aan de workshop, maar wees er wel snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden voor de workshop is mogelijk door een mail te sturen naar info@dansateliers.nl (cc paulsixta@gmail.com).

Informatie

Meer informatie over het Love-ism project vind je op de website van Love-ism.

Dans Magazine bezocht de dansvoorstelling van Love-ism en schreef er een review over. Deze is hier te lezen.