Les Ballets Trockadero de Monte Carlo op tour door Nederland

In het najaar van 2014 wordt Nederland het domein van Les Ballets Trockadero de Monte Carlo. In het jaar van hun 40-jarig jubileum toert het mannelijke dansgezelschap langs de Nederlandse theaters,met op het programma hilarische versies van klassiekers als Het Zwanenmeer, Concerto Barocco en Paquita.

Mannen op Spitzen

Hoewel het repertoire en de cast wisselen, blijft het originele concept van Les Ballets Trockadero de Monte Carlo onveranderd: een groep professionele mannelijke dansers die een volledig repertoire van ballet en moderne dans brengen,met choreografieën van lsadora Duncan, George Balanchine en Martha Graham. Met de aanblik van mannen die op spitzen als zwanen, luchtgeesten en waterelfjes over het podium zweven, zorgen de Trocks ervoor dat ze hun doel bereiken: het plezier van dans met zo veel mogelijk mensen delen.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo zijn in 11 grote theaters in Nederland te zien van 30 september tot 12 oktober. Klik hier voor meer informatie over Les Ballets Trockadero de Monte Carlo en de speeldata.

Meer inspiratie