MS Dance met Andrew Greenwood. © Switch2Move

Leer inclusie danslessen te geven

Switch2Move organiseert, met ondersteuning van de Nationale Opera en Ballet, een vijfdaagse lerarenopleiding ‘inclusiedans’. De Switch2Move methode richt zich binnen de 'bewegingskunst' op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de deelnemers door middel van een inclusief bewegingsprogramma. “Wij zijn van mening dat ieder mens het potentieel om een gezond
en zinvol leven te lijden kan verkennen en realiseren.”

De inclusiegroepen zijn mensen met een chronische aandoening, bijv. de ziekte van Parkinson, MS, reuma, artrose of mensen met hersenbeschadiging. Ook mensen die moeten revalideren na een ongeval of ziekte hebben veel baat bij deze bewegingsmethode. De vijfdaagse lerarenopleiding 'inclusiedans' bestaat uit zeven modules:

  • MS Dance. © Switch2MoveDe werking van het bewegingsapparaat, gezondheid en welzijn
  • De samenhang tussen beweging en intellect
  • Kinesiologie
  • Verbale stimulatie en beeldvorming
  • Vertaling van onmogelijk naar mogelijk
  • Onderwijsbegeleiding en autonomie
  • Bewegingssynergie voor zelfvernieuwing

Resultaten van vijfdaagse lerarenopleiding ‘inclusiedans’

Deze 5-daagse lerarenopleiding biedt een praktische toepassing in creatieve beweging, gezondheid en welzijn. Hierbij ontwikkel je je eigen praktijken en verhoog je omzet. Je netwerkmogelijkheden worden vergroot en krijgt toegang tot het S2M e-connect forum en marketing materiaal. Dit alles resulteert in een professionele uitbreiding en persoonlijke groei.

Ontvang een volledige lerarenbeurs

Voor de lerarenopleiding 'inclusiedans' biedt Switch2Move wij één volledige beurs aan. Om hiervoor in aanmerking te komen, stuur een brief met je motivatie naar Eirini Kreza, communitymanager@switch2move.com.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Ook kunnen wij een beperkt aantal mensen de gemeenschapsprijs aanbieden. Meld je aan bij Eirini Kreza, communitymanager@switch2move.com.