Latin Life organiseert een gratis dansfeest

Dansfeest Latin LifeLatin Life organiseert - naast haar wekelijkse radioprogramma op Radio West – elke maand een dansfeest in Alphen aan den Rijn. Het parkeren bij de locatie en de entree zijn gratis. Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 2.00 uur.

Wet ’n Wild

Het Latin-feest wordt maandelijks gegeven in de Wet ‘n Wild Social Club aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Het is een mooie locatie gelegen in een natuurrijk gebied. Het is ook mogelijk om hier voorafgaand aan het feest te dineren. Kijk voor meer informatie over de locatie op de website

Latin Life

Latin Life is een radioshow bij Radio West voor liefhebbers van de latin en caribbean lifestyle. In deze show hoor je de Latin-muziek, het laatste nieuws en uitgaanstips. De show wordt wekelijks live uitgezonden vanuit de Randstad. Latin Life is een non-profit initiatief en wordt gedreven door vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op de website van Latin Life Radio.

DJ Jarzino

Op zaterdag 5 oktober 2013 verzorgt DJ Jarzino een avond vol Latin-muziek zoals salsa, bachata, merengue, zouk en kizomba. DJ Jarzino (1974) werd geboren op Aruba en groeide op in Panama. In 1992 kwam hij naar Nederland om in 2005 zijn eerste optreden als DJ te zetten. Inmiddels woont DJ Jarzino in Amsterdam en is hij een bekende Latin DJ in binnen- en buitenland.

Promotievideo

http://www.youtube.com/watch?v=ryveHx9teW0