Latin Life bestaat vijf jaar

Latin LifeLiefhebbers van de latin en caribbean lifestyle luisteren al vijf jaar wekelijks naar Latin Life, een radioprogramma met lekkere muziek, spraakmakende gasten, leuke uitgaanstips en gratis dansfeesten. Op zaterdag 13 december viert Latin Life het vijfjarig jubileum.

Vijf jaar wekelijks latin radio

Het 3-koppige team van Latin Life begon in januari 2010 met haar wekelijkse live uitzending als opvolger van het radioprogramma Latin All Fun op de lokale zender Alphen Stad FM. Latin Life wilde de beste latin muziek combineren met interessante gasten, actueel nieuws, leuke uitgaanstips en het uitdelen van vrijkaarten van leuke evenementen. En dat lukte! In korte tijd wist het radioprogramma een breed publiek te bereiken binnen en buiten de Randstad.

Gezellige dansfeesten

De eerste verjaardag van Latin Life werd gevierd met een gezellig dansfeest en dat smaakte naar meer! In 2011, 2012 en 2013 organiseerde Latin Life driemaal een Charity Party waarvan de opbrengsten bestemd waren voor goede doelen zoals Stichting Ambulance Wens en Serious Request.
Sinds januari 2013 – gelijktijdig met de overstap naar Omroep West – startte Latin Life met het organiseren van gratis toegankelijke en gezellige dansfeesten in Alphen aan den Rijn.

Jubileumfeest

Op zaterdag 13 december viert Latin Life het vijfjarig jubileum met DJ Loco en optredens van Septeto Trios Los Dos. Het feest vind plaats van 22:00 tot -2:30 uur bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn.

Klik hier voor meer informatie.