Latin Life barbecuet op zondagmiddag

Logo Latin LifeHet maandelijkse dansfeest van Latin Life in Alphen aan den Rijn wordt in de maand juni verschoven van zaterdagavond 15 juni naar zondagmiddag 16 juni. Het feest wordt georganiseerd in Wet ’n Wild en is gratis toegankelijk. Dit keer wordt het feest gecombineerd met een barbecue.

Latin Life

Latin Life heeft een wekelijks radioprogramma op Radio West en draait voornamelijk latin en caribbean lifestyle. Op het dansfeest zijn dit ook de muziekstijlen die zullen domineren. Hierdoor kunnen de bezoekers genieten van salsa, bachata, merenque, zouk en kizomba.

Dansmatinee

Om het dansfeest aantrekkelijker te maken, zijn de toegang en de parkeermogelijkheden gratis en betalen de bezoekers alleen per portie van de barbecue. Door de mogelijkheid tot barbecueën wordt het feest eenmalig verschoven naar de zondagmiddag tussen 16.00 uur en 20.00 uur in plaats van de zaterdagavond.

Het feest vindt plaats in de Wet ’n Wild Social Club aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Door de omgeving aan het water biedt het een ontspannen sfeer die goed samengaat met de latin muziekstijl.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Latin Life.