Latin Dance Night Oosterpoort belooft spektakel te worden

20e editite van Latin Dance Night.De twintigste editie van Latin Dance Night in de Oosterpoort in Groningen vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 november. Naast optredens van (inter)nationale acts uit de Latinwereld is er ook voldoende variatie aan activiteiten in het cultuurcentrum. Garantie voor een geslaagde avond.

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde Latinfan bent of uit nieuwsgierigheid een kijkje komt nemen: Latin Dance Night biedt voor ieder wat wils. De twintigste editie van de avond is natuurlijk een reden om extra groot uit te pakken en dat gebeurt dan ook. Er treden acts op vanuit verre oorden en exotische locaties, er zijn workshops, feestelijke activiteiten en je kunt kennis maken met de Carabische keuken door de hapjes en drankjes.

Genieten van muziek

Latin Dance Night bevat een lange lijst aan optredens van Caché Royal, Cuarteto Amigos, Extazz, DJ Sigi, El Gran DJ Juanz, DJ Mitch en John Curving. Maar laten we vooral deze niet vergeten: het zeskoppige dansorkest Los Van Van of het Dominicaanse gezelschap Grupo Extra met hun dansbare mix van bachata moderno, urban merengue. Ook zijn de twee bekendste salsaorkesten van Barcelona van de partij: Tromboranga en La Sucursal SA. Ze geven ieder een eigen optreden, exclusief voor de Latin Dance Night.

Workshops

Voor de leergierigen zijn er op zaterdagmiddag dansworkshops, waar bezoekers met een Latin Dance Night ticket gratis aan kunnen deelnemen. Van 13:00 tot 17:00 uur zijn er veertien workshops op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Ook qua dansstijlen valt er genoeg te kiezen: het varieert van Kizomba, Zouk, Bachata, Lady Styling tot Cubaanse Salsa. 

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 35,- (exclusief servicekosten) en zijn te koop via de kassa van De Oosterpoort. Deze is maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend.

De tickets zijn ook telefonisch te bestellen: 050 368 0 368 en via websites als de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.