Laatste plekken Dutch Summer Dance Course

De Dutch Summer Dance CourseVan 6 tot en met 18 augustus 2012 vindt voor de zevende keer De Dutch Summer Dance Course plaats in het Korzo Theater in Den Haag. De Dutch Don't Dance Division organiseert in samenwerking met Ballet & Co en Holland Dance deze internationale danscursus om de historie en opgebouwde kennis van moderne Nederlandse dans door te geven. Al sinds de jaren '60 is Nederland het mekka van dans, professionele dansers en studenten van over de hele wereld komen naar opleidingen en dansgezelschappen in Nederland om les te krijgen van internationaal geprezen choreografen en dansers.

De Dutch Summer Dance Course biedt cursussen voor professionele dansers, dansvakstudeDe Dutch Summer Dance Course - Antoinette Mooynten, recreatieve en senior dansers. Kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen meedoen met de Kinder Dans Week waarbij dansplezier en creativiteit voorop staan. Naast lessen ballet, (moderne) dans, repertoire en choreografie maken de cursisten ook kennis met de wereld achter dans. Er zullen lezingen worden gehouden over diverse dans gerelateerde onderwerpen zoals blessurepreventie, voeding en dans en dansen als vak. Bovendien leren de deelnemers Den Haag kennen door uitstapjes naar onder andere Panorama Mesdag en het Zuiderstrand. De cursussen worden feestelijk afgesloten met een voorstelling voor familie, collega's en genodigden.

Er zijn nog maar een paar cursussen waar je je voor kunt opgeven. Wees dus snel met inschrijven! Voor inschrijving en het volledige programma klik hier.