Laatste kans op Holland Dance workshop

Holland Dance foto João Caldas Het laatste weekend van Holland Dance breekt bijna weer aan. Het dansfestival is sinds 26 januari een plek geweest voor vele workshops en voorstellingen in de vele stijlen van dans. Holland Dance wil dit laatste weekend afsluiten met meerdere klappers. Zo zijn onder andere Conny Janssen Danst, NDT2 en Jasper van Luijk te zien.

Dit weekend is dus de laatste mogelijkheid voor dansers om een masterclass te volgen of een dansvoorstelling te bekijken. Op zaterdagavond 24 februari kan je onder andere naar Conny Janssen Danst in het Korzo Theater, het Nederlands Dans Theater 2 in het Lucent Danstheater en São Paulo Companhia de Dança in het Theater aan het Spui. Het Theater na het Spui is eveneens de locatie voor het Holland Dance slotfeest.

Wil jij nog meer leren als danser of een leuke danservaring opdoen? Dan kan je naar een van de vele workshops, zoals de masterclass Comedy ontmoet dans van Howard Komproe op zondag 26 februari. Gevorderde dansers kunnen op zaterdag 2 uur ‘s middags dansen met São Paulo Companhia de Dança. Dansers kunnen zich nu nog aanmelden voor deze en andere workshops op de Holland Dance website.