Laatste kans om Glass te zien

Dinsdag 24 maart om 20:15 uur is je laatste kans om de dansvoorstelling Glass te zien van Isabelle Beernaert in Theater de Meervaart.

Na drie succesvolle theaterproducties is modern choreograaf Isabelle Beernaert niet meer weg te denken uit de theaterwereld. Tweemaal won zij de Dans Publieksprijs en dit seizoen brengt Isabelle Glass naar de Nederlandse en Belgische theaters. 

Isabelle Beernaert omschrijft choreograferen als “een magische wereld” waarin geen wetten zijn of regels. Het hart, oftewel het gevoel, staat centraal. Isabelle haalt haar inspiratie uit het leven. “Ik probeer heel bewust in het leven te staan, ik zie, hoor en voel alles erg goed. Vervolgens interpreteer ik dat op mijn manier en met mijn visie. Gevoelens uit het dagelijks leven verwoord ik tot een dans.” 

In Glass neemt Isabelle Beernaert het publiek mee met haar gedachtes over de onvermijdelijke onvolkomenheden en het mooie van de mens. Dans, muziek, en video-projectie op bijzondere wijze geintegreerd. Een uniek decor voegt een nieuwe dimensie toe aan de voorstelling. Emoties, de kracht van Isabelle haar creaties, worden versterkt door het buitengewone gebruik van video. Laat je meeslepen in het prachtige verhaal van Glass, Isabelle Beernaert neemt je mee in de zoektocht van het leven.

De laatste voorstelling niet missen? Koop dan snel je kaarten via www.meervaart.nl.