Laatste kandidaten Sterren Dansen op het IJs bekend

De laatste dansers voor Sterren Dansen op het IJs zijn bekend.Vandaag is bekend gemaakt wie de laatste BN’ers zijn die op het ijs zullen schitteren in het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs: RTL-realityster Laura Ponticorvo, Playmate Zimra Geurts en Spangas-actrice Gaby Blaaser. Op nieuwjaarsdag begint de uitdaging die zal bepalen welke ster het beste de schaats past.

Geurts is het meest bekend van haar werk als fotomodel - en is vorige maand op de Filippijnen uitgeroepen tot ‘Playmate van de Wereld’ - al is ze ook werkzaam als verslaggever bij GeenStijl en is ze naast Giel Beelen te horen in het programma Freaknacht. Blaaser is bekend van Spangas, maar voor haar was ook een rol weggelegd in de jeugdfilm Penny’s Shadow en in Onderweg naar Morgen. Ponticorvo kennen de meesten uit het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde.

Naast deze drie zullen we in Sterren Dansen op het IJs de zangeressen José Hoebe en Bonnie St. Claire, acteur Mimoun Oaïssa, model en presentatrice Monique Sluyter, oud-deelnemer van The Voice Paul Turner, soapacteur Cristophe Haddad, oud-voetballer Andy van der Meijde, musicalster Antje Monteiro en krachtsporter Jarno Hams te zien krijgen. De juryleden van dit seizoen zijn Patricia Paay, zanger Jody Bernal, choreograaf Marc Forno en een expert van de kunstschaatsbond.

Het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs start met een grote liveshow op Nieuwjaarsdag op SBS6. Het programma zal na die show telkens op zaterdagavond uitgezonden worden. Kijk hier voor meer informatie.