Juvat Westendorp

Juvat Westendorp als Ardil in Goede Tijden Slechte Tijden

Na Gooische Vrouwen 2, Malaika, Z@PP delict en Who’s In, Who’s Out is Juvat Westendorp tegenwoordig dagelijks te zien als Ardil in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn populariteit op het scherm werd duidelijk tijdens zijn succesvolle deelname aan het programma So You Think You Can Dance in 2011, waar hij de halve finale bereikte.

Juvat Westendorp in Goede Tijden Slechte Tijden

Acteur Juvat Westendorp zet als zijn alter ego Ardil Baydar de boel flink op stelten in Meerdijk. Ardil heeft op zijn zachtst gezegd een turbulente relatie met zijn zus Aysen. Daarnaast heeft hij Anna en Wiet opgejut om over te gaan tot criminele activiteiten én laat hij het hart van Maxime sneller kloppen door met haar te flirten.

Daar geniet de nieuweling enorm van! “Dinsdagavond was ik voor het eerst op televisie te zien en woensdagochtend werd ik al herkend. Die impact had ik echt niet verwacht”, vertelt hij in RTL Boulevard. “Het is niet mijn eerste acteerklus, maar ik vind Goede Tijden wel een hele leuke en mooie productie om te doen.”

Juvat Westendorp

Dat de jonge artiest veel meer in zijn mars heeft dan alleen dansen is inmiddels meer dan duidelijk. Hij is de eigenaar van de Juvat Dance Academy in Zaandam, toert op dit moment voor de tweede keer door Nederland met de theatershow De dag dat de papegaai zelf iets wilde zeggen en hij werkt actief aan een gezonder en vitaler Nederland. Juvat is tevens ambassadeur van de programma’s ‘Alles is gezondheid’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en van ‘Jongeren Op Gezond Gewicht’ (J.O.G.G.).