Jan Kooijman ‘Gastdocent van het Jaar’ bij Fontys Academy

Jan Kooijman ‘Gastdocent van het Jaar’ bij Fontys Academy Tv-presentator, jurylid, acteur, danser en columnist Jan Kooijman is ‘Gastdocent van het Jaar’ bij de IEMES-opleidingen van Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

Kooijman kijkt ernaar uit in het rijtje gastdocenten opgenomen te worden van International Event, Music & Entertainment Studies. IEMES werkt jaarlijks samen met spraakmakende gastdocenten die vanuit hun vakgebied studenten kunnen inspireren met hun visie op de media- en entertainmentbranche. Eerder waren onder andere Eric Corton, Jan Jaap van der Wal, Giel Beelen, Eddy Zoey, Chris Zegers, Harry de Winter, Angela Groothuizen en Winston Gerschtanowitz als 'Gastdocent van het Jaar' verbonden aan de IEMES-opleidingen Commerciële Economie en Communicatie.

De carrière van Jan Kooiman

Nadat Jan Kooiman zijn diploma behaalde op de Havo voor muziek en dans, volgde hij de opleiding tot uitvoerend danser aan Codarts, de Rotterdamse Dansacademie. Van 2000 tot 2009 werkte hij als professioneel danser bij het Scapino Ballet. Wil je weten wat Jan Kooijman nog meer heeft gedaan? Lees dan zijn biografie.

Meer inspiratie