Voorstelling Ish

ISH samen met harpist Remy van Kesteren te zien op de Parade

Het Amsterdamse dansgezelschap ISH Dance Collective en harpist Remy van Kesteren staan met de muzikale dansperformance Animatronics (14+) op de Parade. In de voorstelling laat harpist Remy van Kesteren vanuit een technologisch lab mechanische creaties tot leven komen door zijn muziek. Dit wordt ondersteund door de beats van 30 geniale, analoge en zelfspelende robotjes uit zijn Robotorkest.

Eerste samenwerking

Het is de eerste keer dat Remy van Kesteren en ISH Dance Collective samenwerken. Ze ontmoeten elkaar in een wereld van beats, bots en 'bodies'. Wie stuurt wat aan?Who’s in control? De mens en machine, de beweging en dans, ritme en klankversmelten tot een visueel spektakel.

Remy legt uit: "In deze voorstelling komt alles samen. De harp, elektrische muziek,beats, dansers, visuals, videomapping én 30 robots. Je gaat ogen en oren te kortkomen".

Over de Parade

Theaterfestival de Parade is het enige rondreizende theaterfestival ter wereld.Aankomende zomer staat het festival in stadsparken in Eindhoven, Rotterdam, DenHaag, Utrecht en Amsterdam. De tournee start in 2024 op 21 juni en eindigt op 1september.

Ga voor meer informatie naar de website.

Fotocredits: Michel Schnater.